موقعیت شما : صفحه اصلی » برگه ها » مالیات بر املاک 1404

 مالیات بر املاک 1404 (مسکونی و باغ ویلاهای گران قیمت)

تبصره 1 بند (ح) : زمینهای دارای کاربری مسکونی که ارزش آن بیش از سیصد میلیارد (300.000.000.000) ریال باشد

 و

زمینهای فاقد اعیانی دارای کاربری اداری و تجاری و واحدهای مسکونی که ارزش هر یک از آنها بیش از پانصد میلیارد ( 500.000.000.000) ریال باشد،

 

مازاد بر این مبلغ مشمول مالیات به میزان دو در هزار میشوند. این مالیات بر عهده شخصی است که در ابتدای سال 1404مالک املاک فوق بوده است

واحدهای مسکونی در حال ساخت، مشمول این مالیات نمی باشند

مهلت پرداخت مالیات بر املاک ۱۴۰۴

همهٔ اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول مالیات خانه های لوکس ۱۴۰۴ مکلفند با رعایت قوانین مالیاتی، مالیات سالانه مربوط به هریک از واحدهای مسکونی و باغ‌ویلاهای تحت تملک خود و افراد تحت تکفل را از طریق سازوکار مندرج در آیین‌‎نامه، حداکثر تا پایان بهمن ماه هر سال پرداخت کنند

معافیت مالیات بر املاک 1404

1 – همچنین واحدهای مسکونی افرادی که مالک تنها یک واحد مسکونی هستند، مشروط به تداوم مالکیت در ده سال گذشته تا سقف دو برابر سقف فوق الذکر مشمول این مالیات نمیباشند.

2 – واحد های مسکونی غیرمجاز تا زمان دریافت پروانه ساخت یا اجرای حکم کمیسیونهای موضوع مواد ( 99) و (100) قانون شهرداری مصوب 1334 /4 / 11حسب مورد مشمول جریمهای معادل دو برابر مالیات واحد های مسکونی مجاز موضوع این بند میباشند.

پرداخت جریمه مزبور هیچگونه حق مکتسب های برای دارندگان واحد های غیرمجاز ایجاد نخواهد نمود.

3 – خانه‌های گران قیمت و باغ‌ویلاهای مجاز که در حال ساخت هستند، تا زمان دریافت پایان‌کار یا نصب حداقل یکی از انشعابات آب، برق یا گاز و حداکثر تا دو سال از تاریخ صدور پروانه ساختمانی، این املاک از مالیات معاف هستند.

تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی مکلفند با رعایت قوانین مالیاتی، مالیات سالانه مربوط به هر یک از زمینها و واحد های مسکونی تحت تملک خود و فرزندان کمتر از هجده سال و محجور تح ت تکفل را حداکثر تا پایان بهمن سال 1404پرداخت نمایند.

ثبت نقل و انتقال املاکی که به موجب این بند برای آنها مالیات وضع گردیده است، قبل از پرداخت بدهی مالیاتی مورد انتقال شامل مالیات بر دارایی، نقل و انتقال قطعی و اجاره ممنوع است. متخلف از حکم این بند در پرداخت مالیات متعلقه مسؤولیت تضامنی دارد .

مالیات تعیین شده در اجرای این بند قطعی است و اعتراض اشخاص در اجرای تبصره (1) (ماده 216) قانون مالیاتهای مستقیم قابل رسیدگی خواهد بود .